11212

FCR Individuel

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695
Velkommen

Hej alle drenge og forældre til T+ træning

Specifiktræningen er et træningstilbud som, BSV tilbyder til de dygtigste og mest læringsparate spillere, som ikke deltager i DBU´s Topcentre.

Vores formål med specifiktræningen er, at vi får skabt et fodboldmiljø, hvor der bestræbes på, at holde det absolut højeste og intensive niveau. Dette gør vi ved at have dygtige fodboldfaglige trænere som varetager denne træning.

Specifiktræningen skal ses som et ekstra tilbud til de dygtigste spillere. Der er i specifiktræningen mulighed for at træne med andre af de dygtigste fra flere årgange.

Vores mål med specifiktræningen er at dygtiggøre vores spillere endnu mere. Dette gør vi ved at give dem et alternativt træningsforløb, hvor der er mulighed for at gå i detaljerne.

T+ træningen varetages af Coskun.

Da det bestræbes at holde et højt, intensivt og udfordrende træningsmiljø i den tid, vi træner, så forventes der derfor, at de spillere som deltager er yderst træningsparate. Det vil sige, at man kommer til tiden, lytter efter når der bliver instrueret, tager initiativ, hjælper til og leverer det maksimale til hver træning, med det formål at dygtiggøre sig mest muligt.

Kontaktperson
Coskun Özbek
Træner
42 30 27 19
Følg os på Facebook
Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265