Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

U17 hold i FC Rudersdal er en succes på flere områder

29. marts 2021, 11.05

Se godt på dette holdbillede. Det er et Kinderæg af gode FC Rudersdal historier - altså hele tre ting på en gang:


Holdbilledet er af klubbens nye U17 hold. Af forskellige årsager, heriblandt teenage frafald, havde FC Rudersdal indtil fornyligt ikke længere en 2004 årgang. Dette ændrede sig dog, da vi blev kontaktet af en gruppe gymnasiedrenge, der gerne ville igang med at spille fodbold. I løbet af vinteren havde vi en imødekommende dialog ift., hvordan FC Rudersdal kan lave et fodboldtilbud, som er tilpasset et travlt ungdomsliv med gymnasie, fritidsjob og sociale interesser. Det passede drengene så godt, at ialt 15 drenge tilmeldte sig dette hold!


Billede fortæller også noget om den medlemsvækst, der har været til trods for Covid-19. I FC Rudersdal oplever vi, til forskel for mange andre idrætsforeninger, en medlemsfremgang. Meget af dette skyldes helt klart, at børn og unge er trætte af at side hjemme foran skærmen, men der er heller ingen tvivl om, at klubbens fokusering på god fodboldtræning til alle (uanset niveau) og det sociale fællesskab er en stor del af forklaringen. 


Sidst men ikke mindst fungerer to af drengene på dette billede som ungtrænere i klubben. Således er Magnus Vernon (øverst th.) ungtræner på U13, mens Erik Skov Hansen (nederst th.) ligeledes gør et stort bidrag, som ungtræner på klubbens U10 hold. I FC Rudersdal er det vores ambition at uddanne egne trænere med tilknytning til klubben og lokalområdet, som vores børnfodboldspillere kan spejle sig i. Vi oplever nemlig, at vores ungtrænere er meget populære hos børne- såvel som de yngste ungdomsspillere. 


Kunne du tænke dig at spille fodbold i FC Rudersdal så send gerne en mail til kontakt@fcrudersdal.dk


NB - U17 drengene vandt i øvrigt deres udekamp med hele 8-1 over Greve ;-)

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265