Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

FC Rudersdal får ny U16 træner og SOME ansvarlig

16. april 2021, 14.11

Efter længere tids søgen er det lykkedes FC Rudersdal, at finde en yderst kompetent herre til vores nuværende U16 hold. “Manden på billedet er Mike Scheutz og at dømme ud fra U16 drengenes humør til ugens træning, er det et rigtig godt match!” fortæller klubbens sportslige leder, Anders Nim


Mike, som tidligere har trænet de ældre ungdomsårgange i Bagsværd, ser også frem til arbejdet med FC Rudersdals U16 drenge.  

”Jeg glæder mig til at komme igang med de her drenge, som allerede har vist, at de har en fin fodboldopdragelse. Der er selvfølgelig meget arbejde der skal gøres, efter de har ligget stille over en længere periode. For mig kommer det sociale altid i første række, så drengene skal føle sig trygge, og så bygger vi efterfølgende på med det fodboldmæssige”. 


Om FC Rudersdal fortæller Mike; “Klubbens ambition om at skabe sammenhold og fælleskab på tværs af klubben hold og årgange tiltaler mig meget. Det mærker man tydeligt og jeg har kun mødt positive mennesker og hjælp fra andre trænere, i min korte tid i klubben”.


Mike har selv spillet fodbold så længe han kan huske, og har bl.a. været forbi klubberne; GVI, AB og Lyngby. I de seneste år er det dog trænervirket i BB, som har haft højst prioriteret. Her var opgaven den samme, som den bliver i FC Rudersdal, nemlig at fastholde og udbygge U16 årgangen og undgå teenage frafald. 


Mike, der til dagligt er selvstændig grafisk designer, bliver desuden ansvarlig for FC Rudersdals Sociale medier og hjemmeside.

Derfor er medlemmer og forældre meget velkommen til at skrive til Mike på; medier@fcrudersdal.dk hvis man ligger inde med et godt billede eller en sjov nyhed.

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265