Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

KÆMPE FODBOLDFEST MED EM PÅ STORSKÆRM

12. maj 2021, 08.19

Kære medlem af FC Rudersdal,


I øjeblikket arbejder klubben, i samarbejde med kommunen og Søllerød Golddiggers (Amerikansk fodbold), på at lave en kæmpe fodboldfest d. 12 juni, hvor Danmark møder mod Finland i den første EM kamp. Festen er ikke blot for vor medlemmer, men for hele lokalområdet, hvorfor vi håber at kunne samle de 1500 personer, som vi maksimalt må være under de nuværende retningslinger. Vi ved, hvor svært det seneste år har været jer; ikke mindst, hvor afhængige vi alle er af et stærkt fællesskab!


Som en af de største foreninger i kommunen, har vi et stort ansvar for at skabe aktiviteter, der kan samle folk, og vi mærker virkelig også, at det er noget folk efterspørger ovenpå et år med COVID-19 og nedlukninger. 

Derfor er vi som tidligere nævnt gået sammen med kommunen og Søllerød Golddiggers om at lave en festdag, der næppe er set før i Rudersdal kommune. Vi har mange fede idéer i støbeskeen, såsom storskærmsarrangement, fællesspisning, rosé bar, konkurrencer, gamle landsholds slagsange, quiz, lotteri, ansigtsmaling og meget mere.

 

For at løfte denne enorme opgave har vi dog brug for jer!

Det vigtigste er, at alle sætter kryds i kalenderen d. 12 juni, så vi kan samles om den største idrætsbegivenhed nogensinde i Danmark. Der udsendes løbende yderlig information omkring tilmelding, program og COVID-19 retningslinjer.

 

Derudover har vi brug for frivillige, som har lyst til at bidrage med at arrangere dagen - og ikke mindst en masse frivillige, der har  lyst til at bemande en masse forskelige boder på selve dagen.

 

Ved du allerede nu, at du vil være med til at skabe rammerne for den fedeste dag, bedes du kontakte undertegnede på an@rudersdal.dk

De bedste hilsner

Anders Nim

Sportslig leder - FC Rudersdal 

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265