Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

Fodboldlandskamp på Rundforbi Stadion

13. juni 2021, 18.58

Med kort varsel lykkedes det at gøre Rundforbi Stadion klar til at modtage 1.500 glade fodboldinteresserede.

 

Det var vort ønske at fodboldkampen kunne være en samlende begivenhed efter en lang periode hvor det ikke har været muligt at samle klubbernes medlemmer og familier.

 

Det var en stor og ressourcekrævende opgave FC Rudersdal, Søllerød Gold Diggers, Cafeen og Rudersdal Kommune havde påtaget sig, en opgave, som det kun har været muligt at gennemføre med en kæmpe indsats fra dedikerede foreningsmedlemmer, forældre og frivillige – mange tak for det.

 

Det var en stor oplevelse for alle os frivillige, at høre et feststemt publikum synge nationalsangen og mærke den positive stemning på ”lægterne”.

 

Som bekendt blev samlingspunktet, fodboldkampen, ramt af en meget trist hændelse, som naturligvis påvirkede forløbet og stemningen på stadion og afslutningen af arrangementet.

 

Efterfølgende kunne vi med stor lettelse informere om, at Christian Eriksen var vågen og ”stabil”.

 

Vi sender de varmeste hilser til Christian Eriksen og hans familie, og vi håber og glæder os til at se ham tilbage på banen igen.

 

Stor tak til alle medlemmer, forældre og frivillige der stillede op og ydede en stor indsats for at forberede og gennemføre den største event i klubbens historie.

 

Stor hilsen

 

 

Anders Nim & Lars Neumann

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265