Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

FC Rudersdal indgår stor sponsoraftale med Super Brugsen i Trørød

31. marts 2022, 14.37


 

Smilene er store på Rundforbi i de her dage. Årsagen er, at FC Rudersdal og Super Brugsen har indgået en mærkbar sponsoraftale, som kommer til at løfte lokalfodbolden og fælleskabet for alle klubbens medlemmer.

 

I Super Brugsen er vi glade for det arbejde, som FC Rudersdal gør lokalt. Vi kan mærke, at klubben forsøger at være noget for mere end bare deres egne medlemmer. Det oplevede vi sidste sommer, da klubben inviterede borgere i kommunen til EM storskærmsarrangement og det ser vi igen i forbindelse med, at klubben aktivt forsøger at hjælpe Ukrainske flygtninge og sætte mobning på dagsordnen, fortæller Brugsuddeler Daniel Bereta.

 

I FC Rudersdal er vi også meget taknemmelig for Super Brugsens støtte. Dette sponsorat kommer primært til at løfte børnefodbolden i klubbens bestræbelser på at opnå DBU’s nye Børnefodboldklubs licens. 

Men resten af medlemmerne kommer også til at mærke sponsoratet, da en del af beløbet er allokeret til FC Rudersdals store sommerfest d. 25 juni. Her er arbejdes der bl.a. på en stor intern klubturnering, kåringer af spillere og frivillige i klubben og ikke mindst en opvisningskamp mellem Lyngby BK og FC Rudersdals Sjællandserie hold, fortæller klubbens sportslige leder, Anders Nim. 

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265