Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

Ny mand på kontoret

23. januar 2023, 09.24

I FC Rudersdal har nytåret også været ensbetydende med en ny medarbejder i klubbens administration. 

Salem Buur er klubbens nye kommunikations- og projektkoordinator, som vi er rigtig stolte af at have fået ind i organisationen. Salem kommer til FC Rudersdal med en helt masse erhvervserfaring indenfor kommunikation, digitalisering, e-commerce og projektledelse. I de seneste år har Salem bl.a. været digitalchef for bold.dk og Saint Gobain. 

I FC Rudersdal har Salem fået ansvaret for at designe klubbens nye hjemmeside, synliggøre klubben tilstedeværelse på de sociale medier, udvikle et nyt sponsorkoncept samt lave større events og arrangementer til gavn for klubbens medlemmer. Derudover kommer Salem til at styrke klubbens kommunikation både internt og udadtil.


Salem Buur (48) er gift med Tina og bor i Nærum sammen med deres to børn. Familien er meget engageret i bylivet og lokalområdet. De har bl.a. taget initiativet til “Liv i hovedgaden”, hvor FC Rudersdal hvert år deltager.

Sammen driver parret også virksomheden “Guldkantsdanmark”, som bl.a. leverer merchandise til Lyngby BK og Nykøbing Falster.


Salem er allerede i fuld gang - hils gerne på, når du møder ham i klubben!


W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265