Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

HUMMEL OG FC RUDERSDAL INDGÅR NYT SAMARBEJDE

17. september 2020, 10.27

Der er næppe nogen dansk fodboldspiller eller fan, der ikke kan nikke genkendende til de ikoniske vinkler på siden af den danske fodbold-landsholdstrøje. Derfor er med meget stor glæde, at vi kan offentliggøre et nyt spændende samarbejde med en ”lokal” tøjleverandør af international kaliber.

 

Hummel, Unisport og FC Rudersdal har indgået et nyt samarbejde, og det betyder FC Rudersdal-spillerne de næste 4 år skal spille  og lege verdens bedste sport i produkter fra Hummel.

 

Hummel ejer Christian Stadil er glad for at kunne være en aktiv medspiller, i det lokalområde hvor han selv bor med sin familie.

 

”Drømmen om landsholdstrøjen starter i foreningerne. Det er en unik del af vores danske kultur. Vi har lyttet til det de visioner og værdier, som FC Rudersdal er ved at blive bygget op omkring, og det vil vi sammen med Unisport gerne være en del af. Det tiltaler os meget, at FC Rudersdal er en klub hvor der plads til alle og hvor alle medlemmer tilbydes det samme og har samme muligheder på fodboldbanerne. Vi glæder os meget til at se Hummel være synlig i Rudersdal, og vi glæder os til at følge udviklingen de kommende år for FC Rudersdal”.

 

For FC Rudersdal er det svært at få armene ned.

 

”Det her en fantastisk nyhed for alle i og omkring FC Rudersdal. Vi er helt ekstremt stolte over den aftale der er indgået. Det er en aftale, der vil give vores nye fodboldklub et kæmpe rygstød, og helt sikkert bliver en vigtig del af det fundament, som FC Rudersdal skal bygges på de kommende år" lyder det fra bestyrelsesmedlem Anton Olsen

"Hummel er en drømmepartner for os. Med Christian boende i baghaven, så har vi – hele familien FC Rudersdal - alletiders mulighed for at vise ham og Hummel, at vi er meget taknemmelige over den her aftale. Så vi håber meget, at vi ser en masse Hummel produkter på vores 2 anlæg og i hele lokalområdet. Det vil gavne alle utrolig meget opfordrer daglig leder Michael Gravgaard.

 

Du kan allerede nu købe flere Hummel produkter til gode priser på vores egen Unisport FC Rudersdal webshop her; https://www.unisport.dk/search...

Spillertrøjen hører alle medlemmer nærmere om i de kommende dage.

 

Følg med på vores facebook profil, hvor der også er et videointerview med Christian Stadil om Hummel aftalen

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265