Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

Kæmpe Hæder Fra DBU

25. september 2020, 02.03

Overraskelsen var ikke til at tage fejl af, da een af vores frivillige helte i dag fik overrakt en check på hele 15.000 kr. fra DBUs sponsor Arbejdernes Landsbank. Beløbet skal bruges på at gøre klubben endnu bedre, og kan f.eks. bruges til at uddanne klubbens trænere.

Vores helt er Anders Møller - den flotte mand i midten hvis der skulle være tvivl :-) Han har de seneste år ydet en KÆMPE indsats for foreningslivet i Rudersdal, og derfor var han blevet indstillet af klubledelsen til denne pris. Anders er en af kun 50 udvalgte der hædres, og som altid var han meget beskeden, men det er vitterligt meget fortjent.

Fra indstillingen lyder det blandt andet;

"Anders har trænet flere årgange i klubben, uanset hvad trænere og spillere har brug for, så sørger Anders for det sker! Om det er tænde lyset på banerne, åbne omklædningsrum, sørge for varmen, sørge for dommere, tegne klubbens logo, hoppe ind i klubbens maskot (som Anders selvfølgelig også har indkøbt), søge fonde til indkøb af videoudstyr, vaske overtrækstrøjer, købe pokalskab og sætte det op, montere hylder og indretning, indkøbe spiller- og trænertøj, styr på "glemte sager", arrangere stævner og fodboldskole, holdlister, lave bestyrelsesarbejde, skrive referater osv osv....med andre ord; Anders er enhver forenings drøm om en frivillig leder. Han tager ansvar, og gør så meget godt for andre mennesker uden at forvente noget til gengæld. Anders har ALDRIG bedt om noget som helst for sin indsats. Det er i vores øjne et forbillede for det forenings-danmark, vi med rette kan være stolte af".

Vi håber MEGET, det er en inspiration til alle. Det gør virkelig en forskel for især vores børn og unge mennesker, at der er nogle, der yder en frivillig indsats. En forening som FC Rudersdal kan slet ikke hænge sammen uden hundredevis af frivillige timer - til glæde og gavn for os alle. 

Lad os stå sammen om at skabe et fantastisk miljø i og omkring FC Rudersdal. Den frivillige indsats skal være dagens højdepunkt, noget du gør, fordi du ikke kan lade være, bare fordi du har lyst, og fordi det gør dig glad!


KÆMPE TILLYKKE TIL ANDERS.........og vi håber, han får en god oplevelse i Parken til landskamp (det er også en del af prisen)


Læs mere om frivillig prisen her


https://www.al-bank.dk/om-bank...

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265