Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

Sportschef stopper i FC Rudersdal

16. oktober 2020, 11.27Efter ca 2 år i først BSV2016 og sidenhen FC Rudersdal, så skilles vejene i denne omgang for Sportschef Sami Gega og FC Rudersdal. Bestyrelsesformand Lars Neumann har arbejdet tæt sammen med Sami i denne periode og udtaler;

 

"Sami har lagt mange timer i klubben, og har i situationer hvor klubben manglede ressourcer både påtaget sig ansvaret for administrative og sportslige opgaver. Sami har også været drivkraften i den opnåede DBU licenstildeling. Vi vil gerne takke Sami for hans indsats, og ønsker ham held og lykke på sin videre færd".


Fra Sami lyder det;


“Jeg vil først og fremmest gerne takke de mange mennesker, som har gjort, og gør de mange fantastiske ting for både BSV og sidenhen i et samlet FC Rudersdal. Det har været nogle gode år, hvor der virkelig på kort tid er blevet skabt en fælles front sportsligt og med en masse positive aktiviteter/processer, som sidenhen blev til en flot licenstildeling, og hvor en stor gruppe af mennesker koblede sig på omkring projektet. Jeg vil gerne ønske jer alle i klubben, et kæmpe tak for jeres opbakning til både mig og senere projekterne, som er blevet søsat, og ønsker jer alle held og lykke herfra”.


På bestyrelsens vegne


Lars Neumann

Formand, FC Rudersdal

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265