Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

Corona tilfælde på Rundforbi

28. oktober 2020, 13.19

Kære medlemmer og forældre i FC Rudersdal,


Så er corona virusen desværre også kommet til Rundforbi. En af FC Rudersdals’ ungdomstrænere er testet positiv. Vi må af hensyn til GDPR ikke med navn oplyse hvilken træner det er. Vi har været i kontakt med træneren, og han har det efter omstændighederne godt. Det vurderes ikke at smitten skyldes en aktivitet på Rundforbi.


Alle de medlemmer træneren umiddelbart har været i nær kontakt med er informeret særskilt.


I Danmark har idrætsforeningerne en vigtig samfundsmæssig rolle indenfor folkesundhed og social trivsel. Derfor lukker FC Rudersdal heller ikke ned for fodboldtræningen pga. af et enkelt smittetilfælde. I stedet vil vi gøre alt i vores magt, for forsat at efterleve regeringens og DBUs retningslinjer for covid-19. Vi anbefaler alle, at læse mere her;


www.dbu.dk/nyheder/2020/aug...

www.sst.dk/da/corona/Hvis-d...


Generelt følger FC Rudersdal naturligvis myndighedernes anbefalinger og det betyder;


Alle der har været i nær kontakt med en positiv testet person 48 timer før den smittedes symptomer og senere opfordres til at lade sig teste.


Har man været i nær kontakt med en person, der er testet positivt anbefaler myndighederne, at man går i selvisolation indtil negativ test foreligger.

Generelt spiller vi udendørs og trænerne holder afstand til spillerne. Derfor er der også vores vurdering, at såfremt det er en træner, der testes positiv, så er det en vurdering fra tilfælde til tilfælde om en årgang lukkes ned.

Vi vil gerne understrege, at hvis man som forældre eller barn, er bekymret for at komme til fodbold, skal man selvfølgelig blive hjemme. Det er helt i orden. I det tilfælde beder vi jer blot om at melde afbud via holdsport.


Har du spørgsmål til corona situationen i FC Rudersdal,  så kontakt venligst Anders Nim eller Michael Gravgaard på an@fcrudersdal.dk eller mg@fcrudersdal.dk 


MEN venligst læs selv op på anbefalinger mm, inden du kontakter klubadministrationen/os.

På vegne af FC Rudersdal

Michael Gravgaard & Anders Nim


W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265