Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

FC Rudersdal og Lyngby Boldklub indgår tæt samarbejde

22. november 2020, 12.27

Lyngby Boldklub og FC Rudersdal har for nyligt underskrevet en samarbejdsaftale. Hensigten med samarbejdet mellem to af lokalområdets største fodboldklubber er at forstærke udviklingen af det lokale fodboldmiljø. Aftalen betyder bl.a., at trænere fra Lyngby Boldklubs Talentafdeling vil støtte op om træningen i børne- og ungdomsårgangene i FC Rudersdal.

Med samarbejdsaftalen indtræder FC Rudersdal i ”Det Blå Fodboldnetværk”, der danner rammen om en række lokale og nordsjællandske fodboldklubbers samarbejde med Lyngby Boldklub.


Administrerende direktør i Lyngby Boldklub A/S, Andreas Byder, udtaler:

”FC Rudersdal er en stor og helt ny klub efter sammenlægningen af BSV og Rudersdal BK. Den nye ledelse vil bygge klubben op på sunde værdier og normer, som Lyngby Boldklub også tror på. Klubben har en stor børne- og ungdomsafdeling og et enormt potentiale. Vi tror på, at samarbejdet mellem vores klubber vil komme børn og unge til gode i lokalområdet. Desuden ser vi frem til, at FC Rudersdal indtræder i Det Blå Fodboldnetværk, som er den ramme, hvor vi forsøger at medvirke til at forstærke samarbejdet mellem fodboldklubberne i lokalområdet”.


Også daglig leder i FC Rudersdal, Michael Gravgaard, er begejstret for aftalen:

”Vi er glade for at kunne drage nytte af Lyngby Boldklubs know-how inden for fodbold. Vi lægger vægt på den geografiske nærhed mellem vores to klubber, og de visioner Lyngby Boldklub har for at udvikle det lokale fodboldmiljø. Vi er i begge klubber enige om de værdier og holdninger, vi lægger til grund for udviklingen af fodboldmiljøerne, og derfor er det naturligt for os at samarbejde tæt”.

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265