Klubnyheder
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695

Thomas Lesly forlænger - og stopper som førsteholdstræner i FC Rudersdal til sommer

22. december 2020, 21.15

FC Rudersdals succesfulde 1. seniortræner, Thomas Lesly, forlænger sin kontrakt, der ellers stod til at udløbe ved årsskiftet. Denne gang med seks måneder således, at den udløber d. 30-6-2021. Herefter skal Thomas hellige sin tid på andre interesser og politik.

 FC Rudersdal skal have nye 1. seniortrænere fra sommeren 2021. Det står klart efter, at klubben og Thomas Lesly er blevet enige om at forlænge den nuværende aftale med yderlig et halvt år.

“Thomas har gjort et fantastisk stykke arbejde med klubbens førstehold, som under hans ledelse er avanceret fra serie 2 til toppen af serie 1. Især i 2020 har holdet præsteret rigtig godt med et imponerende pointsnit på 2,27 pr. kamp”, siger klubbens nye sportschef, Anders Nim.

Thomas “Les” Rasmussen glæder sig til foråret, hvor målet er endnu en oprykning. “Holdet har det sidste år forbedret sig markant og spiller meget seværdig fodbold. Dette skyldes ikke mindst vores gode træningsmiljø, drengenes indstilling til fodbolden og det gode sammenhold i FC Rudersdal”, fortæller den erfarne træner.

Selvom der først venter et spændende forår, kan “Les” ikke helt lade være med at tænke på tiden efter sommerferien: “Jeg tænker det bliver mærkeligt ikke at have min faste gang på Vedbæk stadion. Det har jo været en stor del af mit liv de seneste år”. Som erstatning for for de mange timer på fodboldbanerne, skal Thomas i stedet bruge tiden på lokalpolitik, hvor han repræsenterer socialdemokraterne i kommunalbestyrelsen i Rudersdal kommune.

     

“I FC Rudersdal glæder vi os over, at vi kan forsætte samarbejdet med Thomas i endnu en halvsæson. Han har gjort et stort arbejde for klubben og det er vi ham meget taknemlige for.

Hvem der skal afløse Thomas Lesly fra sommerferien er endnu uvist, men i klubben arbejdes der på at præsentere et nyt trænerteam i begyndelsen af det nye år”, fortæller Anders Nim.

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265