Vores 5 værdier
W1siziisijiwmjavmdkvmtcvnndvogt4zzyyav9cyw5uzxjvdmvyc3rgq1izlmpwzyjdxq?sha=60f7c2fa19695695
FC Rudersdals værdier

Vi har I FC Rudersdal formuleret en række værdier, som skal danne rammen for den måde, vi er sammen på. Det kan for nogle lyde højtragende, men vi vil egentligt blot tydeliggøre, hvordan vi opfører os i FC Rudersdal. 


Nedenfor er en række film. Den første film er ca. 10 minutter lang og fortæller overordnet om værdisættet i FC Rudersdal. 


Derefter er der lavet 5 kortere film der forklarer klubbens 5 værdier.

Værdisæt i FC Rudersdal

En lidt længere film der fortæller om værdisættet i FC Rudersdal. 

Udvikling

Vi vil skabe udvikling for vores medlemmer fodboldteknisk såvel som menneskeligt.

Glæde

Vi vil gå til hinanden, øvelserne og klubben med et positivt sind; udvise glæde samt være konstruktive og løsningsorienteret.

Respekt

Vi vil udvise respekt for hinanden såvel som modstandere og dommere ved eks. at tale pænt og tage afstand fra mobning og udelukkelse.

Fælllesskab

Følelsen af at være sammen med andre og vokse, føle sig set og hørt, være sammen med andre i et forpligtende fællesskab, hvor vi stiller krav til spillerne.

Oplevelser

I klubben ønsker vi, med vores sociale og sportslige årshjul, at skabe oplevelser for vores medlemmer; om det er turneringer i udlandet, følelsen af at lære noget en tirsdag i regnen på Rundforbi eller være med ude at spille de store CUPs – det er ligemeget, så længe vi er sammen om det.

W1siziisijiwmjavmdkvmtcvogtqctu0ywfuof9cyw5uzxjfbg9kcmv0x0zdui5qcgcixv0?sha=8b202ac320791265