FÆLLESSKAB GLÆDE UDVIKLING RESPEKT OPLEVELSER

FCRudersdal logo RGB

Ekstra træning

UGEplan

Specifik træning

Tredje træningpas pr. uge

FC Rudersdals specifikt-træning er et ekstra træningstilbud til de ambitiøse drenge og piger, som gerne vil have et tredje ugentligt træningspas. Alle U9 – U15 spillere i FC Rudersdal kan deltage i specifiktræningen, uanset deres nuværende niveau. Det vigtigste til specifiktræningen er, at man er træningsparat og motiveret, samt brænder for at udvikle sig selv.

 

Specifiktræningen tager udgangspunkt i spillernes tekniske – og taktiske udviklingsområder, og er altid struktureret ud fra følgende indholdsplan:

25 min.

Teknisk opvarmning, hvor spillerne har mange boldberøringer med stigende intensitet. I opvarmningen prioriteres den basistekniske udvikling i stigende tempo (førsteberøringer, pasninger, driblinger, finter, vendinger og hovedstød).

25-35 min.

Øvelse eller spil, hvor mange kamprelevante situationer og repetitioner med træningens tema indgår.

25-35 min.

Spil til mål, hvor man gennem organisering (banestørrelse og holdorganisering) fremtvinger relevante kampsituationer med træningens tema.

Træningssted: Rundforbi kunstgræsbane

Tidspunkt: Specifiktræningen afholdes hver mandag fra kl. 16.30 – 18.00

Aldersgruppe: U9 – U15

Pris: 900 kr. / halvårligt

Pladser: 60 pladser

Træner: Marc Minyana, Hugo Pico Pradsas, Tarik Saber, Sebastian Møller, Christoffer Stig Møller (Børneudviklingstræner) og Lyngby træner.

Individueltræning

fjerde træningspas pr. uge

FC Rudersdals individueltræning er et ekstra træningstilbud til de mest ambitiøse drenge og piger, som allerede har specifiktræning og gerne vil have et fjerde ugentligt træningspas. Alle U9 – U15 spillere i FC Rudersdal kan deltage i individueltræning, uanset deres nuværende niveau, så længe de i forvejen deltager i begge ugentlige holdtræninger og specifiktræningen. Det vigtigste til individueltræning er, at man er særdeles træningsparat og motiveret. 

 

Individueltræning tager udgangspunkt i den enkelte spillers tekniske – og taktiske udviklingsområder.

25 min.

Teknisk opvarmning, hvor spillerne har mange boldberøringer med stigende intensitet. I opvarmningen prioriteres den basistekniske udvikling i stigende tempo (førsteberøringer, pasninger, driblinger, finter, vendinger og hovedstød).

25-35 min.

Øvelse som tilrettelægges ud fra spillernes position, spidskompetence eller udviklingsområde.

25-35 min.

Spil til mål, hvor man gennem organisering (banestørrelse og holdorganisering) fremtvinger mange relevante kampsituationer, hvor den enkelte spiller bliver udfordret ift. positionsspecifikke færdigheder, sin spidskompetence eller sit udviklingsområde.

Træningssted: Vedbæk kunstgræsbane

Tidspunkt: Individueltræning afholdes hver fredag fra kl. 16.30 – 18.00 

Aldersgruppe: U9 – U15

Pris: 950 kr. / halvårligt

Pladser: 20 pladser

Træner: Marc Minyana, Hugo Pico Pradsas, Christoffer Stig Møller (Børneudviklingstræner) og Anders Nim (Sportslig leder9

MÅLmandstræning

fjerde træningspas pr. uge

FC Rudersdals målmandstræning er et ekstra træningstilbud til klubbens målmænd på drenge og pige siden, som gerne vil specialisere sig på målmandspositionen. Alle U9 – U15 målmænd i FC Rudersdal kan deltage i målmandstræningen, uanset deres nuværende niveau. Det vigtigste til målmandstræningen er, at man er træningsparat og motiveret, samt brænder for at udvikle sig selv som målmand.

 

Målmandstræningen tager udgangspunkt i spillernes tekniske-, taktiske-, fysiske- og mentale udviklingsområder og er altid struktureret ud fra følgende indholdsplan:

25 min.

Fysisk opvarmning, hvor målmændende arbejder med koordination og fodarbejde med stigende intensitet. I opvarmningen prioriteres desuden tekniske målmandsfærdigheder som f.eks. at gribe, afrette og bokse til afslutninger og indlæg, samt sparke – og kaste færdigheder. 

35 min.

Øvelse med fokus på taktiske og mentale færdigheder, hvor mange kamprelevante situationer og repetitioner med træningens tema indgår. Dette kan f.eks. være positionering, udgangsstilling, timing i indgreb mv. 

Træningssted: Rundforbi kunstgræsbane

Tidspunkt: Målmandstræning afholdes hver onsdag fra kl. 17.00 – 19.00 og hver torsdag fra kl. 17.00 – 19.00

Aldersgruppe: U9 – U17

Pris: 500 kr. / halvårligt

Pladser: 10 pladser på hvert hold.

Træner: Simon Uldstrup

Fysisktræning

fjerde træningspas pr. uge

FC Rudersdals funktionelle styrketræning er et ekstra træningstilbud til de ambitiøse drenge og piger, som gerne vil have et tredje ugentligt træningspas, hvor der er særligt fokus på det fysiske udviklingsområde. Alle U12 – U19 spillere i FC Rudersdal kan deltage i træningen, uanset deres nuværende niveau. Det vigtigste til styrketræningen er, at man er træningsparat og motiveret, samt brænder for at udvikle sig selv og blive dygtigere. 

 

Den funktionelle styrketræning tager hovedsagligt udgangspunkt i spillernes fysiske udviklingsområde. 

25 min.

Core opvarmning med fokus på muskeludholdenhed, koordination, mobilitet og kropsstabilitet.

55 min.

Funktionel styrketræning med fokus på muskel styrke, eksplosivitet, bevægelse og skadesforebyggelse.

Træningssted: Fitnesslokalet under Rundforbi

Tidspunkt: fysisk styrketræning afholdes hver mandag og onsdag fra kl. 16.15 – 17.15 

Aldersgruppe: U12 – U19

Pris: 750 kr. / halvårligt

Pladser: 15 pladser på hvert hold

Træner: Logan Dykstra (nuværende head coach, Søllerød Gold Diggers