FÆLLESSKAB GLÆDE UDVIKLING RESPEKT OPLEVELSER

FCRudersdal logo RGB

EVENTS 2023

Anne Glad - Trends og forbrug i en krisetid

Torsdag den 31. august 2023 kl. 19:00

I august kommer Anne Glad og Ann Lehmann Erichsen forbi Rundforbi Stadion, og de vil nørde sammen med os om vores forbrug i en krisetid. De snakker om trends og hvordan vi reagerer vi når krisen kommer, og hvad kan vi gøre for at modstå den. Anne Glad er forbrugerekspert og kendt fra TV Programmet ”Kender Du Typen”, og Ann Lehmann Erichsen er forbrugeøkonom, og har bl.a. arbejdet for Forbrugerstyrelsen og Nordea.

Rudersdaldagen 2023

Lørdag den 9. september 2023

Traditionen tro afholder vi igen i år Rudersdaldagen. Der vil være en masse aktiviteter for børn og voksne. Vi afslutter dagen med en opvisningskamp, og vi husker kampen i 2022, hvor Lyngby Boldklub kom på besøg. De måtte tage hjem med et 3-2 nederlag.

 

Mere information følger.

Preben Elkjær - 80'erne, Italien og landsholdet

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 19:00

Vi er stolte af at kunne præsentere Preben Elkjær, som lægger sin vej forbi Rundforbi Stadion. Preben vil fortælle om fodbold i 80’erne, og hans tid i Italien da han spillede for Hellas Verona. I dag er han æresborger i Verona, og ved et borgmestervalg fik han 635 stemmer, selv om han slet ikke var på stemmesedlen. Mon ikke også vi får en anekdote eller to fra hans tid på landsholdet.